Sponsor Bağlantı
Sponsor Bağlantı

26 Mart 2013 Salı

Volkswagen Jetta

Volkswagen bu yıla bomba araçlarla girmiş bulunmakta Sıradaki beklenen araç Volkswagen Jetta Artık yollarda. Volkswagen Jetta kullanıcıların büyük ilgisini görmekte. Dış görünüşü ve iç tasarımı aracın ilgisini görmekte büyük bir rol oynamakta.  Volkswagen Jetta Gelişmiş özellikleriyle ve teknolojik özellikleriyle bunların yanı sıra cimri yakıt sistemi ve güçlü motora sahip olan araç bu yıl en çok tercih edilen araçlar arasına girmeye hazır.







21 Mart 2013 Perşembe

Volkswagen jetta

Volkswagen 2013 e damga vuracak arabalarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Yeni volkswagen jetta artık yollarda. Kullanıcıların büyük ilgisini gören araç dış tasarımı ve iç tasarımıyla ve teknolojik özellikleriyle bir kat daha ilgi çekmekte. Volkswagen Jetta hem ekonomik hem çevre dostu hemde güvenilir özellikleriyle kullanıcılar beğenisini kazanmakta. Volkswagen jetta güçlü motoru ve cimri yakıt sistemi ile de kullanıcıları kendine çekmekte.





19 Mart 2013 Salı

Volkswagen Jetta

Ünlü Alman firması Volkswagen kullanıcıları kendine çekmeyi yine başardı. Yeni Volkswagen Jetta Artık yollar da bu yıla damgasını vurmaya hazırlanan Volkswagen Jetta Görünüşle ve özellikleriyle Kullanıcıları kendine çekmeyi başarıyor. Güçlü Motor Sistemine ve cim yakıt sistemine sahip olan araç büyük ilgi görmekte. 






14 Mart 2013 Perşembe

Volkswagen Jetta

Ünlü alman firması volkswagen bu yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Golf , Polo ve Passattan Sonra Yeni Volkswagen Jetta 2013 artık yollarda. Tam bir spor arabası görünümü verilmiş olan araç aile arabası özellikleri de taşımakta. Güvenli, ekonomik, çevreci ve cimri bir yakıt sistemine sahip olan araç kullanıcıların büyük ilgilisini görmekte. Volkswagen Jetta İç Tasarımı İse oldukça Başarılı Görünüyor. 







12 Mart 2013 Salı

Volkswagen Jetta 2013


Volkswagen yeniliklerinden bir tanesini daha gerçekleştirdi. Ünlü Alman Firması Volkswagen Jetta 2013 modelinde yine kendine özgü aile arabası görüntüsünü bozmadı. Güçlü Motoru ve yakıt sistemi ise aracı öne çıkarmakta büyük rol oynamakta. Görüntüsü ile de kullanıcıların beğenisi kazanan Volkswagen Jetta 2013 diğer modellerden daha düşük olan Jetta modeli aile arabası dediğimizde kendine özgü tasarımından da fire vermemekte.







9 Mart 2013 Cumartesi

Volkswagen Jetta



Volkswagen C segmenti sedan modeli Jetta altıncı jenerasyonu ile artık yollarda. Volkswagen jetta görünüşüyle büyük ilgi görmekte. Aile Arabası imajı verilen araç oldukça kullanışlı. Aileler haricinde gençlerinde ilgisini çekmekte spor görünüşüyle bizleri büyülüyor. Yenilenen özellikleriyle Volkswagen Jetta Güçlü motor ve yakıt sistemiyle de öne çıkmakta. Fiyatı ise oldukça uygun olan Volkswagen Jetta büyük ilgi görmekte ve kullanıcıları her yönden kendine çekmekte.





7 Mart 2013 Perşembe

Volkswagen Jetta 2013

Alman Otomotiv piyasında her geçen gün değerini yükseltmeyi baraşarn Volkswagen, grup olarak son zamanlarda bünyesinde yer alan otomobillerle öne çıksa da kendi markası altındaki modelleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu Modellerden Bir tanesi de Jetta olarak karşımıza çıkmaktadır. Volkswagen Jetta 2013 Gürünüşüyl ede Dikkati üzerine çekiyor.  Şimdi Size Volkswagen Jetta 2013 nin teknik özellikleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Yeni Volkswagen Jetta 2013 ABS, ASR, BAS, EBD ve ESP gibi fonksiyonlara sahip fren sistemini, çift bölgeli klima sistemini, yol bilgisayarı, yokuş kalkış destek sistemini standart ve opsiyonel olarak satışa sunabilmektedir. Birden çok donanım paketine sahip Volkswagen Jetta 2013 sizlerin isteklerinizi karşılayabilecek bir otomobil olarak dikkat çekebilmektedir.






5 Mart 2013 Salı

.Volkswagen Jetta


Volkswagen'in en çok satan modellerinden birisi olan Jettan'nın Hybrid Modelli Artık Yollarda. Volswagen Jetta 2013 Hybrid bir çok yeni Özellikleri ile karşımızda.Volkswagen Jetta Hybrid,1.4-litre hacimli benzinli turbo motor 150hp güç ve 249Nm tork üretebiliyor. Hybrid teknolojisi kullanılarak tasarlanan otomobil, yakıt tüketimini azaltırken 7 vitesli DSG Şanzıman teknolojisi sayesinde sadece elektrik motoru devredeyken 1,93km’lik bir yolu katedebiliyor.Hybrid teknolojisi ile uyumlu hale getirilen gösterge paneli, Bluetooth bağlantısı, ısıtmalı ön koltuklar, Start stop tuşu aracın diğer özelliklerinden. Volkswagen Jetta Bu Özellikleriyle İnsanları Büyülerken Dış Görünüşüyle de İnsanları Kendine Çekmeyi Başarıyor. İşte Bu Mükemmel Araçtan Yeni Görüntüler.





3 Mart 2013 Pazar

Volkswagen Jetta 2013


Volkswagen Jetta 2013 Modelinde Yine Kendine Özgü Aile Arabası İmajını Bozmadı. Volkswagen Firması Jetta Modelini Daha Uygun Küçük Motor Seçenekleri İle Piyasaya Sürüyor.Fiyat Olarakta Diğer Otomobil Modellerinden Daha Düşük Olan Jetta Modeli Aile Modeli Dediğimizde Kendine Özgü Tasarımından Fire Vermiyor. Volkswagen Jetta 2013 Muhteşem Görüntüsüyle De İnsanların Kalbini Fethetmekte.